top of page

  VEELGESTELDE VRAGEN  

Welke kleding moet ik dragen?

 

Wij adviseren de Spartakleding, die besteld kan worden via de vereniging. De kleuren zijn zwart en rood. Er zijn t-shirts, polo-shirts en turnpakjes verkrijgbaar.Ook is er de mogelijkheid om tweedehands kleding te kopen. Zie: Kleding

Sportbroekjes en turnschoentjes kunt u in de winkel kopen (sportzaken/Scapino,Bristol). Wanneer er wordt geturnd is het niet handig om grote sportschoenen te dragen. Wij adviseren turnslofjes.

Contactpersoon kleding is Simon Rommers.

srommer@zeelandnet.nl

 

 

 

Ik kan niet naar de les komen/mijn kind kan niet naar de les komen, bij wie meld ik mij af?

 

Het is fijn wanneer u van tevoren afmeldt bij de leiding van de desbetreffende groep, zeker wanneer het gaat om feestjes, waarbij meerdere leden afwezig zijn. Emailadressen en telefoonnummers staan onder : Leiding en bestuur.

 

 

Ik wil een bericht achterlaten. Hoe kan ik dit doen?

Scroll helemaal naar beneden en onderaan de pagina vindt u een invulvenster. Hier kunt u algemene vragen/opmerkingen plaatsen.

 

 
Kunnen de ouders meekijken?

 

Bij de jeugdgroepen is er de mogelijkheid om de eerste les mee te kijken. Ook worden er momenten georganiseerd wanneer de ouders een kijkje kunnen nemen tijdens de les. Dat kan in een sportweek plaatsvinden (open lessen) of op een ander gepland  tijdstip. Hiervoor wordt u uitgenodigd.

 

Gaan de lessen door in de vakantie en op bepaalde (feest-)dagen?

 

Nee, tijdens schoolvakanties is er geen les. Ook op biddag en dankdag wordt er geen les gegeven. Op andere feestdagen is de gymzaal ook dicht. Het gymseizoen loopt van september t/m mei. De laatste lessen voor de zomervakantie (juni-juli-augustus) vinden plaats in de laatste week van mei.

 

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?

 

Wanneer iemand iets achterlaat in de zaal of in de kleedkamer, wordt dit in de kledingdoos in het voorportaal neergelegd. Het kan ook zijn dat de leiding het mee naar huis neemt, dan moet u even contact opnemen met iemand van de leiding. Achtergebleven sieraden e.d. worden in een doosje bewaard wat in het lerarenkamertje staat.

 

 

Waar en wanneer kan ik het lidmaatschap opzeggen?

 

We hopen dat dit niet het geval is, maar u meldt uzelf of uw kind af bij de penningmeester, Simon Rommers, schriftelijk of via de mail : srommers@zeelandnet.nl

Afmelden als lid, schriftelijk voor de 1e van de oneven maanden van de nieuwe contributie periode.

In speciale gevallen waardoor u langere tijd de lessen niet kunt volgen (blessure, ziekte, zwangerschap, etc.) kan er een regeling worden getroffen dat er voor die maanden niet betaald hoeft te worden, zonder dat het lidmaatschap wordt opgezegd.

 

Heeft de leiding nog bepaalde tips?

 

Voor de veiligheid is het van belang dat er geen sieraden worden gedragen tijdens de les. Ook adviseren wij om lange haren in een staart te dragen. Dit is bij het vangen en hulpverlenen veiliger en handiger. Dit geldt voor jong en oud.

 

 

bottom of page