top of page

Leden aan het woord / nieuwtjes 

 

Op deze pagina komen de leden zelf aan het woord en kunt u hun ervaringen lezen.

Kerstwens Sparta.docx 1.JPG

December 2020

Kerstwens voor alle Spartaleden

Sandra de Leeuw  25 jaar lid
februari 2018
 

Maartje Rommers

in het zonnetje  !

11 januari 2019

49822954_2171721916200595_16634361178667

Aah..die Sandra! Die hadden we mooi even verrast vanavond. 25 jaar lid van Sparta en daar hoort een mooi KNGU-speldje en een cadeautje bij! Aan de hand van moeder Ella kwam je bij ons, daarna ging je helpen assisteren en nu alweer wat jaartjes juf van de kleine jongens en de 'grote' meiden. Gefeliciteerd, we hopen dat je nog lang bij ons mag blijven lesgeven!

Maartjes box stond al in de gymzaal toen ze nog een baby was, de turnsport is haar.met de paplepel ingegoten😋...op haar 4e mocht ze écht gaan gymmen bij de kleuters. Nu 25 jaar verder..zo lang lid van Sparta en een bevlogen juf van de meisjes groepen. 
Daarom hebben we Maartje vanavond tijdens de nieuwjaarsborrel van bestuur en leiding in het zonnetje gezet . Ze kreeg een speldje van de KNGU uitgereikt en het bloemetje+cadeaubon heeft ze dubbel en dwars verdiend. We hopen dat ze nog heel veel meisjes turnplezier mag laten beleven !

Koos Schwartz in de bloemetjes
5 februari 2018
 

Dit is onze Koos Schwartz. ' Onze' ... zo mag je iemand wel noemen die ruim 65 jaar lid is geweest van onze vereniging. Ze had nog wel even door willen gaan op de dames trimgroep, maar op doktersadvies is zij afgelopen jaar toch gestopt, al was het met pijn in haar hart. We hebben haar als bestuur een bezoekje gebracht en een mooi boeket aangeboden. Ze draagt de vereniging een warm hart toe en wij haar ook. We wensen Koos en Marius dan ook het allerbeste toe! Omdat zij niet stil kan zitten hopen we dat ze haar wandelingetjes en fietsttochtjes in en om Krabbendijke weer op kan pakken!
Koos, bedankt voor je lol die je inbracht tijdens de lessen, je taak in het bestuur, je deelname aan de huisvrouwenwedstrijden, je vele uurtjes als jury en het trouw bezoeken van de lessen en de jaarvergaderingen! 

 

Jubilaris Ella de Leeuw
 
 
 

 

Op dinsdag 14 april j.l. is Ella de Leeuw in het zonnetje gezet. Zij is dit jaar maar liefst 50 jaar lid van onze vereniging. Helaas niet actief vanwege haar ziek-zijn, maar altijd betrokken en meelevend bij het wel en wee van Sparta.

Gefeliciteerd Ella, een speldje van de KNGU en een mooi boeket namens het bestuur. We wensen jou het allerbeste toe voor de toekomst.

Tot ons verdriet is Ella op 13 mei 2016 overleden.

bottom of page