Gemeentelijke Gymnastiekzaal

Nieulandestraat  1

Krabbendijke

kanitramp@gmail.com

 

Tel: 0113 506232

  • Facebook Long Shadow

  NIEUWS:  

Gaat u om uw vlees en vleeswaren bij  keurslager v Velzen?Wilt u dan uw bonnetjes bewaren en sparen voor onze vereniging? Wij krijgen al jarenlang 1x per jaar een bedrag voor deze bonnetjes als vorm van sponsoring, waar we erg blij mee zijn. We krijgen bonnen van trouwe spaarders, maar veel mensen zijn hier (nog)niet van op de hoogte. Spaart u mee? Geef de bonnetjes  (geteld of ongeteld)in een envelopje mee aan uw kind en via de leiding komen ze op de goede plek terecht. Hartelijk dank namens het bestuur!

 

 

01-02-2020:

We kijken terug op een hele geslaagde dag, waarop de clubkampioenschappen georganiseerd waren, kijk voor foto's van deze dag op de facebookpagina van Sparta (via link rechtsonder deze pagina). Bedankt leiding en vrijwilligers voor jullie inzet ! Samen hebben we wat moois weten neer te zetten.

 

Sparta viert haar 110 jarig bestaan met het organiseren van de clubkampioenschappen. Alle meisjesgroepen (3 t/m 8 en brugklas en ouder) zijn al weken druk aan het oefenen en op zaterdag 1 februari mogen ze hun kunsten tonen. De jongens van groep 3,4, 5 en 6 verzorgen 's middags een demo.
Wees welkom !
De eerste wedstrijd start om 9.00 uur. De koffie staat klaar!

 

Ouderkindgym start op zaterdag

18 januari 2020!
Is uw kindje 2 jaar, dan kunt u heerlijk samen komen bewegen.
Data:18-25 jan, 8-15-22 feb, 7-14-21 maart.
Kosten : 20 euro
tijd: 9.30-10.15 uur of 10.30- 11.15 uur.

Aanmelden en verdere info bij Francette Koster jofra22@zeelandnet.nl

 

 

 

Bestel uw Spartakleding bij Marieke  Pieper  

dmv het invullen van het bestelformulier.

Zie kopje Kleding.

06-16353899

marieke_beek@

hotmail.com

 

 

 

 

 

 

GYMNASTIEK / TURNEN  meisjesgroepen

Bij Sparta zijn verschillende meisjesgroepen waarin geturnd wordt. Vanaf groep 3 komen de basisvaardigheden aangeleerd, zoals handstand, ringenzwaaien, trampolinespringen en oefeningetjes op de balk en aan de brug.In de hogere groepen wordt er meer gedifferentieerd en worden ook handstandoverslag, salto's, ondersprongen enz. aangeleerd. Ook wordt airtumbling regelmatig ingezet.

Ouder-kindgym

Speciaal bedoeld voor peuters vanaf 2  t/m 4 jaar, die samen met papa of mama of misschien opa of oma, lekker willen gymmen in een 'echte’  gymzaal. Het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

De materialen die klaar staan nodigen uit tot klimmen, klauteren, zwaaien, springen en kruipen. Ook kringspelletjes en liedjes komen elke les aan bod. De lessenseries van 8 lessen starten in september en januari.

Kleutergroepen

Op dinsdagmiddag kunnen de kleuters bij ons naar hartelust komen klimmen, klauteren, springen, zwaaien en bewegen op muziek. 

Er is een gevarieerd aanbod, alle materialen uit de gymzaal worden benut.

 

CONDITIETRAINING heren 

Op maandagavond wordt er flink aan de conditie gewerkt op de heren trimgroep. Oefeningen voor alle spieren en spel (hockey, volleybal, basketbal enz.) komen wekelijks aan bod bij de heren. Een potjevolleybal mag zeker niet ontbreken. Jaarlijks doen de mannen mee aan een volleybaltoernooitje. 

SENIORENGYM

Op de woensdagmiddag komt de seniorengroep bij elkaar, bestaande uit dames en heren 50+. Door sport en spel proberen zij hun conditie op peil te houden.

Deze groep organiseert buiten de lessen om graag een leuke activiteit, zoals een fietstocht, etentje, etc.

JONGENSGYM

.De jongens van groep 3/4 leren de beginselen van het turnen aan en daarnaast is er nog voldoende tijd voor spel. Het samenwerken en samenspelen wordt gestimuleerd. De jongens van groep 5/6 turnen op de toestellen (rekstok/trampoline/lage brug/pegasus)  en ook in deze lessen komt spel ruimschoots aan bod. 

Zodra je kunt lopen

kun je meedoen met de pret 

Gymnastiek voor  alle leeftijden

20150417_165655.jpg