Nieuws:

Een kerstwens van het bestuur voor alle leden !

Te vinden onder het kopje: Leden aan het woord/nieuwtjes. Of klik op de button hieronder.

 

 

 

Vanaf 01-01-2021 heeft Sparta een nieuw logo ! Het geeft het gymplezier weer voor jong en oud, in de vertrouwde Sparta-kleuren, rood-zwart

 

Helaas zijn we genoodzaakt alle lessen wederom te staken vanaf dinsdag 15 december t/m 19 januari 2021. We wensen u / jou, ondanks alles, goede Kerstdagen toe. We hopen in 2021 weer te kunnen sporten, zonder al teveel beperkingen...

 

 

Vanaf de herfstvakantie zijn er weer twee kleutergroepen. Kinderen van groep 1 gymmen van 15. 30 - 16.30 uur en groep 2 van 16.30 - 17.30 uur.

 

De Algemene Ledenvergadering van

april 2019-mei 2020  kan vanwege Coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom vindt u de belangrijkste stukken op deze site, klik op de rode button op deze pagina.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

U heeft de gelegenheid om deze door te nemen en, wanneer dat gewenst is, hier vragen over te stellen, opmerkingen  of aanbevelingen te geven via ons emailadres.

 

Dit kan van 01-11 t/m 15-11 2020 via onze secretaresse:

Carolijn v/d Adel

carolijnabrahamse@kpnmail.nl

Voor vragen of opmerking over de kascommissie kunt u terecht bij 

Simon Rommers

s.rommers@zeelandnet.nl

Wij zoeken nog een nieuw lid voor de kascommissie, U kunt zich hiervoor aanmelden. 

Ivm de huidige Coronamaatregelen van het RIVM hebben we besloten dat de heren trimgroep op maandagavond voorlopig komt te vervalllen. Ook kunnen de lessen Ouder-kindgym tot nader bericht geen doorgang vinden. De lessen van  alle jeugdgroepen gaan wel door.

We houden jullie op de hoogte..

 

Jongens groep 7/8 : jullie kunnen weer lekker komen bewegen.  Start 9 september 2020.

Donderdagavond van 18.30 - 19.30 uur (12 lessen voor 50 euro) krijgen jullie les van Max van Loenen. Inschrijven kan tijdens de les. 

Heb je zin om mee te doen aan een actief freerunning-parcours? Dan zien we jou graag!

Overzicht lesschema:

maandagavond jongens vanaf groep 3 : 19.00-20.00 uur

dinsdagmiddag kleuters groep 1/2 : 15.30-16.30 uur

donderdagavond meisjes 13+ : 19.30-20.30 uur

vrijdagavond meisjes groep 3/4: 16.30-17.30 uur

vrijdagavond meisjes groep 5/6: 17.30-18.30 uur

vrijdagavond meisjes groep 7/8/: 18.30-19.30 uur

Data ouder-kind gym wordt na de zomervakantie kenbaar gemaakt.

 

Voor nadere informatie over contributie tijdens Corona  zie de link onder: Contributie

 

Gaat u om uw vlees en vleeswaren bij  keurslager v Velzen?Wilt u dan uw bonnetjes bewaren en sparen voor onze vereniging? Wij krijgen al jarenlang 1x per jaar een bedrag voor deze bonnetjes als vorm van sponsoring, waar we erg blij mee zijn. We krijgen bonnen van trouwe spaarders, maar veel mensen zijn hier (nog)niet van op de hoogte. Spaart u mee? Geef de bonnetjes  (geteld of ongeteld)in een envelopje mee aan uw kind en via de leiding komen ze op de goede plek terecht. Hartelijk dank namens het bestuur!

 

Bestel uw Spartakleding bij Marieke  Pieper  

dmv het invullen van het bestelformulier.

Zie kopje Kleding.

06-16353899

marieke_beek@

hotmail.com

 

 

 

 

 

 

Algemene Ledenvergadering 2020

GYMNASTIEK / TURNEN  meisjesgroepen

Bij Sparta zijn verschillende meisjesgroepen waarin geturnd wordt. Vanaf groep 3 komen de basisvaardigheden aangeleerd, zoals handstand, ringenzwaaien, trampolinespringen en oefeningetjes op de balk en aan de brug.In de hogere groepen wordt er meer gedifferentieerd en worden ook handstandoverslag, salto's, ondersprongen enz. aangeleerd. Ook wordt airtumbling regelmatig ingezet.

Ouder-kindgym

Speciaal bedoeld voor peuters vanaf 2  t/m 4 jaar, die samen met papa of mama of misschien opa of oma, lekker willen gymmen in een 'echte’  gymzaal. Het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk.

De materialen die klaar staan nodigen uit tot klimmen, klauteren, zwaaien, springen en kruipen. Ook kringspelletjes en liedjes komen elke les aan bod. De lessenseries van 8 lessen starten in september en januari.

Kleutergroepen

Op dinsdagmiddag kunnen de kleuters bij ons naar hartelust komen klimmen, klauteren, springen, zwaaien en bewegen op muziek. 

Er is een gevarieerd aanbod, alle materialen uit de gymzaal worden benut.

 

CONDITIETRAINING heren 

Op maandagavond wordt er flink aan de conditie gewerkt op de heren trimgroep. Oefeningen voor alle spieren en spel (hockey, volleybal, basketbal enz.) komen wekelijks aan bod bij de heren. Een potjevolleybal mag zeker niet ontbreken. Jaarlijks doen de mannen mee aan een volleybaltoernooitje. 

SENIORENGYM

Op de woensdagmiddag komt de seniorengroep bij elkaar, bestaande uit dames en heren 50+. Door sport en spel proberen zij hun conditie op peil te houden.

Deze groep organiseert buiten de lessen om graag een leuke activiteit, zoals een fietstocht, etentje, etc.

JONGENSGYM

.De jongens van groep 3/4 leren de beginselen van het turnen aan en daarnaast is er nog voldoende tijd voor spel. Het samenwerken en samenspelen wordt gestimuleerd. De jongens van groep 5/6 turnen op de toestellen (rekstok/trampoline/lage brug/pegasus)  en ook in deze lessen komt spel ruimschoots aan bod. 

De jongens van groep 7/8 worden uitgedaagd met free-runningelementen.

Actieve lessen, zodat er voldoende aan de bewegingsbehoefte wordt voldaan.

Zodra je kunt lopen

kun je meedoen met de pret 

Gymnastiek voor  alle leeftijden

Gemeentelijke Gymnastiekzaal

Nieulandestraat  1

Krabbendijke

kanitramp@gmail.com

 

Tel: 0113 506232

  • Facebook Long Shadow
IMG_0661